Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Rundtur cykling
Luk
Gem
Cykelruten Læsø Rundt 60 km
 
Længde 60 km - ruten er ikke skiltet
Download rute til gps udstyr (GPX filformat) / Tegnet rute
Brug en dag på cyklen og oplev Læsøs mangfoldighed
Cykelruten for de sejeste! Hvis du træder til, kan de over 60 km cykles på 4 timer. Vi foreslår dog at afsætte en hel dag, da man på denne rute kan opleve de fleste af Læsøs seværdigheder, dejligste natur samt interessante butikker og kunsthåndværkere. Gode måltider kan købes mange steder.

Velkommen til Læsøs længste cykelrute, som fører dig gennem øens naturskønne klitplantage, hvor du kan besøge flere gratis udstillinger - samt til klitterne i øst og strandengene i syd. Du kommer desuden gennem øens byer og forbi en væsentlig del af øens kulturelle seværdigheder (blandt andet museer, saltsyderiet og kirker), kunsthåndværkere og aktiviteter. Undervejs er der mulighed for at få et indblik i hvordan læsøboerne lever, og for at spise dejlig lokal mad, samt se og købe lokale kvalitetsprodukter. Og de fleste steder vil du opleve en sjælden ro og fred!

Ønsker du ikke at cykle ad grusveje, kan du ændre på ruten i Klitplantagen. Du kan fortsætte ad Plantagevej til den bliver til grusvej, dreje til højre ad Storedalsvej.  Eventuelt kan du dog først tage en sviptur til venstre ad Storedalsvej - for at se Læsø-stenen, klitheden, bade ved Storedal og se udstillingen ved Skovhytten. Godt nede ad Storedalsvej drejer du til venstre ad Linievejen (når du har flyvepladsen på højre hånd) og følger denne til til ruten atter rammes.

DEL |
 
AKTUELT ..VIS ALLE
Få en anderledes naturoplevelse - tæl kvælerplante! (5.. juli 2018 kl. 13)

Har du lyst til at deltage i den årlige tælling af røllike-gyvelkvælere? Så mød op på Den Grønne Kile ved Klintevej 31, 3390 Hundested torsdag den 5. juli 2018 kl. 13. ...

Mere tekst
Halsnæs Kommune / Halsnæs Kommune